Vi foredler tømmer fra nordsvenske skoger

Vårt tømmer kommer fra et av verdens beste skogsområder – nordlige Sverige. Det harde klimaet gjør at skogen vokser sakte her. Dette gjør tømmeret kvistfritt og med tette årringer. Her har generasjoner av skogeiere tatt vare på skogen i nesten hundre år før den foredles og blir til tømmer av meget høy kvalitet.

Om Norra Timber

Norra Timber står for å skape bærekraft, likestilling og verne om en levende landsbygd. Det er med stor stolthet vi konstaterer at våre miljøvennlige treprodukter i dag brukes over store deler av verden.

Byggprodukter

Norra Timbers byggevaresortiment består av nordsvensk furu og gran i en mengde profiler, dimensjoner, behandlinger og lengder.

Vi foredler vår egen høykvalitets råvare til byggeprodukter gjennom høvling ved våre to egne høvlerier, impregnering ved vårt eget impregneringsverk og maling ved våre to egne malingslinjer, samt hos våre dyktige leieprodusenter.

Vi lagerfører et stort sortiment både for det svenske og norske markedet.

Sagede trevarer

Norra Timber tilbyr et bredt sortiment av nordsvensk seinvokst furu og gran i en mengde lengder og dimensjoner. Med god leveringssikkerhet, korte ledetider, kundetilpasset logistikk og moderne IT-løsninger finner vi den beste forretningsløsningen for dine ønsker.

Skap et vakkert og bærekraftig utendørsmiljø

Med Norra Timbers kjernefuruterrassebord får du ikke bare en slitesterk og vakker terrasse, men også et miljøvennlig produkt som bidrar til bevaring av våre skoger. Skap et innbydende utendørsmiljø med vår bærekraftige og naturlige terrassebord – og nyt skjønnheten av solid nordsvensk kjerneved i mange år fremover.